Đorđević återhämtat sig från skada och är redo att hjälpa Lazio

som lite besvär den första tredjedelen av säsongen i administrationen av Lazio av Rom och det gör Filip Đorđević. Klubben från Italiens huvudstad tjänade enastående prestanda och har förlorat flera värdefulla poäng, den serbiska anfallaren attribut på bekostnad av den krävande program förra året eftersom hans lagkamrater inte behövde kämpa i Europa League…

Djordjevic inte undvika hälsoproblem och skador hon träffade honom igen i år. Främst på grund av slå bara sex tävlingsmatcher, vilket gav två mål.

”Fysiskt, jag mår bra. I början av säsongen var svårt, och hon mötte mig två skador, men nu ärligt arbete och jag hoppas kunna spela mer och mer.I praktiken bytte vi några saker och den närmaste matchningen för att förbereda de bästa, ” säger förre spelare Nantes.

Lazio med ett dåligt intryck presenterar främst i lekplatser rivaler i Serie A fem utomhus föreställningar rätt fyra förlorade och helger dessutom förlorat sin hundra procent hem rekord när han förlorade mot AC Milan i Rom, allt som händer på helgen staden derby, Lazio, men Betclic innan det har fortfarande en skyldighet -. nu leker på gräsmattan Rosenborg och kan göra ett viktigt steg mot förfarandet av kärn gruppen Europeiska ligan.

”vi vet att det är kommer derby just nu, men vi tror bara för Rosenborg och avancera från gruppen. Vi har en kader av tre angripare och konkurrensen är större.Naturligtvis tränaren avgör, men säsongen är lång och vi får allt utrymme. Förra året var det lättare att förbereda sig för matcher, eftersom vi inte spela europeiska Cups. Vi kanske inte är redo att spela tre matcher i veckan, så tränaren gör väl att en hel del av det roterande aggregatet. Vi har förtroende och erfarenhet, och efter att ha förlorat inte tappa huvudet. I Europa är vi bra och vi vill fortsätta att göra det. Vi kan se trötta, men vi är inte. Vi bungled ett spel, men det händer. Under förberedelserna har vi fungerat bra och är medvetna om alla åtaganden, ” hade också hört Đorđević.

Annonser